Ydelser

KS Retail arbejder for at gøre de større danske byer til attraktive handelsbyer, med et aktivt og rigt byliv, som tilbyder de indkommende danske og udenlandske turister indkøbsoplevelser, som ikke findes andre steder.

Det betyder at disse byers by- og handelsliv skal adskille sig fra butikscentrenes ved at have et stort udbud af såvel internationale som lokale butikker, og at butikslivet skal adskille sig fra øvrige internationale byer, ved også at have et spændende udbud af skandinaviske og egnsnære specialbutikker.

KS Retail er specialist indenfor søgning, formidling og sikring af kommercielle lokaler såsom butikker, men også caféer, restauranter og kontorer.

KS Retail kan ligeledes tilbyde ekspertise indenfor optimering af eksisterende lokaler.

KS Retail samarbejder med både udenlandske bygherrer og danske aktører på markedet.

KS Retail stræber efter at skabe værdi for både detailhandlere, ejere og byer.

​Searching

  • KS Retail er den ideelle partner til søgning af lokaler til alle detailformål. KS Retail har lokalt kendskab og international erfaring i udvælgelse af den rigtige by, det rigtige område og den rigtige beliggenhed til opbygning af forretningen. 

  • Grundplaner, rapporter og statistisk materiale er alt sammen værktøjer, som vi bruger til vores avancerede søgning.

Formidling

  • KS Retail finder på grundlag af kundens præcise behov, de helt rigtige lokaler til butikker, restauranter, museer eller andre former for detail- eller fritidsbrug.

  • KS Retail hjælper kunderne med at finde “nålen i høstakken”.

Sikring

  • KS Retail sikrer i samarbejde med udvalgte partnere, at kunderne får de lokaler, som de har brug for i overensstemmelse med de fastsatte specifikationer og krav.

  • KS Retail kan tilbyde støtte i form af advokater, bogholdere, arkitekter og anden professionel hjælp, der gør åbningen af en butik til en fornøjelse og ikke et problem.

Rådgivning

  • KS Retail fungerer ligeledes som rådgiver eller sparringspartner, når kunderne udvider deres eksisterende forretning med nye områder. 

  • Vi deltager i forhandlingerne, der skal til for at forbedre eller opsige kontrakter, aftaler eller tilbud. 

  • KS Retail hjælper kunderne med en kommerciel ejendomsstrategi – hvad er første skridt... og hvad er det næste?

  • KS Retail hjælper kunderne med at se muligheder – tingene kan komme til at se anderledes ud end de gør nu.

CHANEL er - endelig - åbnet i København!

​​Det har været et privilegium og en stor ære for KS RETAIL at blive valgt som detailrådgiver for CHANEL.

Det har været lidt af en ​rejse - igennem næs​ten tre år - at finde og sikre de rigtige lokaler til dette unikke modemærke. Kravene til en fremragende beliggenhed, en smuk bygning samt størrelse og form har langt fra været lette at opfylde, men den skandinaviske afdeling med Julien Beard i spidsen har aldrig tvivlet på at det nok skulle lykkes. ​

Beliggenheden på Kongens Nytorv – direkte i hjertet af København og ved siden af det smukke Hotel D’Angleterre samt placeringen overfor den emblematisk bygning med den franske ambassade - er i den grad spot on for et mærke som CHANEL.

Jeg er sikker på at denne del af Strøget i fremtiden vil opleve en øget efterspørgsel fra andre luksusmærker. ​​

​KONTAKT OS

KS Retail

Henrik Thomsens Vej 1, st.
3460 Birkerød

Danmark

Telefon: (+45) 31 38 44 09
E-mail:klaus@ks-retail.com


En del af KS Vision ApS.