Om os

KS Retail tilbyder kommercielle ejendomsstrategier, ydelser og hjælper detailhandlere på det globale detailmarked.

KS Retail er en lille, men meget professionel virksomhed med mere end 30 års erfaring indenfor detailhandlen, specialiseret i kommerciel ejendom.

KS Retail arbejder på at skabe og levere reel værdi gennem kommerciel ejendom for både vores kunder og vores egne folk. I en kompleks verden, der konstant er under forandring, stræber KS Retail – sammen med vores samarbejdspartnere - efter at hjælpe dig med at forstå og navigere i udfordringerne indenfor kommerciel ejendom i Danmark.

KS Retail arbejder for at gøre de større danske byer til attraktive handelsbyer, med et aktivt og rigt byliv, som tilbyder de indkommende danske og udenlandske turister indkøbsoplevelser, som ikke findes andre steder.

Det betyder at disse byers by- og handelsliv skal adskille sig fra butikscentrenes ved at have et stort udbud af såvel internationale som lokale butikker, og at butikslivet skal adskille sig fra øvrige internationale byer, ved også at have et spændende udbud af skandinaviske og egnsnære specialbutikker.

  • KS Retail er en lille, uafhængig virksomhed

  • Virksomhedens mål er at levere de bedste løsninger til kunderne, og vi søger altid efter nye muligheder til at opnå dette

  • KS Retail arbejder tæt sammen med de mest anerkendte ejendomsrådgivere i Danmark, men også med JLL i London, således at vi kan hjælpe vores store antal internationale kunder

  • KS Retail har tilsammen mere end 40 års erfaring indenfor detailhandlen - vi kender værdierne og traditionen, der får detailhandlen til at vokse, men også hvad der skal til for at klare den i en foranderlig og hurtigt voksende forretningsverden.

Klaus Jose Sigvardt

Tel.: (+45) 31 38 44 09
Mail: klaus@ks-retail.com

​Log. Tech. Dansk Teknologisk Institut.

8 års erfaring indenfor ejendomsadministration, 5 år som CEO/country manager for Sydeuropa (Spanien/Portugal/Italien) for danske modefirmaer, 13 år som leder af eksklusivt stormagasin.

Palle Crown

Tel: (+45) 27 14 06 25
Mail: palle@ks-retail.com

​MSc. Økonomi, Aarhus School of Business, Aarhus Universitet

30 års erfaring indenfor ledelse, herunder: 10 år som CEO/regionalchef for Danmarks største transportfirma og 14 år som vicedirektør i eksklusivt stormagasin.

Erhvervsmæssig erfaring: Ledelse, strategier, forretningsmodeller, omstrukturering, økonomi, bogholderi, logistik, produktion, minimering af tab, detailhandel.

CHANEL er - endelig - åbnet i København!

​​Det har været et privilegium og en stor ære for KS RETAIL at blive valgt som detailrådgiver for CHANEL.

Det har været lidt af en ​rejse - igennem næs​ten tre år - at finde og sikre de rigtige lokaler til dette unikke modemærke. Kravene til en fremragende beliggenhed, en smuk bygning samt størrelse og form har langt fra været lette at opfylde, men den skandinaviske afdeling med Julien Beard i spidsen har aldrig tvivlet på at det nok skulle lykkes. ​

Beliggenheden på Kongens Nytorv – direkte i hjertet af København og ved siden af det smukke Hotel D’Angleterre samt placeringen overfor den emblematisk bygning med den franske ambassade - er i den grad spot on for et mærke som CHANEL.

Jeg er sikker på at denne del af Strøget i fremtiden vil opleve en øget efterspørgsel fra andre luksusmærker. ​​

​KONTAKT OS

KS Retail

Henrik Thomsens Vej 1, st.
3460 Birkerød

Danmark

Telefon: (+45) 31 38 44 09
E-mail:klaus@ks-retail.com


En del af KS Vision ApS.