Samarbejdspartnere

KS Retail stræber efter at sikre, at kunderne får den bedste og mest professionelle hjælp og ekspertise, når de indtager det danske detailmarked.

Vi har derfor samlet en gruppe af samarbejdspartnere, så du som kunde kan flyve til København om morgenen og have en komplet og funktionsdygtig virksomhed klar når du rejser igen om eftermiddagen, ved hjælp af vores “One-Stop-Shopping” platform. Samarbejdspartnernes respektive ekspertiser ses nedenfor.

Vores virksomhed arbejder desuden sammen med de bedste indenfor analyse og viden om ejendomsmarkedet. JLL i London er velansete og anerkendte som værende blandt de bedste på markedet. 

Ecomentor

http://www.ecomentor.dk

Ecomentor er en full-service revisions- og rådgivningsvirksomhed, specialiseret i følgende områder: Revision, økonomiydelser (bogholderi, løn, rapportering til moderselskabet, budgetter osv.), rådgivning i skatte- og momsspørgsmål. Læs mere om os og vores ydelser på vores hjemmeside.

Loudcode

http://loudcode.com

Loudcode er en virksomhed, specialiseret i branding, design og udvikling med afdelinger i København og Barcelona.

Vi leverer digitalt design og udvikling, samt design til print, skilte og lokaler.

Japelt

http://www.jaepelt.dk

Vi er specialister indenfor detailhandlen. Vi udvikler designs og planer til modernisering og indretning og tilbyder rådgivning - samt implementering - af nye koncepter, der på unik vis passer ind i virksomhedens strategi og understreger virksomhedens vision. 

CHANEL er - endelig - åbnet i København!

​​Det har været et privilegium og en stor ære for KS RETAIL at blive valgt som detailrådgiver for CHANEL.

Det har været lidt af en ​rejse - igennem næs​ten tre år - at finde og sikre de rigtige lokaler til dette unikke modemærke. Kravene til en fremragende beliggenhed, en smuk bygning samt størrelse og form har langt fra været lette at opfylde, men den skandinaviske afdeling med Julien Beard i spidsen har aldrig tvivlet på at det nok skulle lykkes. ​

Beliggenheden på Kongens Nytorv – direkte i hjertet af København og ved siden af det smukke Hotel D’Angleterre samt placeringen overfor den emblematisk bygning med den franske ambassade - er i den grad spot on for et mærke som CHANEL.

Jeg er sikker på at denne del af Strøget i fremtiden vil opleve en øget efterspørgsel fra andre luksusmærker. ​​

​KONTAKT OS

KS Retail

Henrik Thomsens Vej 1, st.
3460 Birkerød

Danmark

Telefon: (+45) 31 38 44 09
E-mail:klaus@ks-retail.com


En del af KS Vision ApS.